Pokud patříte mezi fanoušky baseballu, jistě vás mile překvapí cena zpátečních letenek do Bostonu. A pokud patříte mezi milovníky městských parků nebo muzeí, bude se Boston líbit i vám. Z Vídně nyní pořídíte letenky již od 11 995 Kč. Jedná se o lety se společností Aer Lingus a cesta je pouze s jedním přestupem. V ceně letenky máte příruční zavazadlo. Akční letenky můžete sehnat na konec března a celý duben.

  • Letenky již za 11 995 Kč
  • Ušetříte až 4 000 Kč
  • Zpáteční letenky hledejte na měsíce březen a duben 2024
  • Odlet z Vídně (Mezinárodní letiště ve Schwechatu, VIE Flughafen Wien)
  • Přílet do Bostonu (Mezinárodní letiště generála Edwarda Lawrence Logana Boston, BOS General Edward Lawrence Logan International Airport)
  • Jedná se o lety s jedním přestupem na území Evropy
  • Délka letu: okolo 14 hodin
  • Letenky hledejte u letecké společnosti Aer Lingus
  • V ceně letenky je příruční zavazadlo, za odbavené zavazadlo se platí příplatek cca

Vybraný let

Možnosti letu dne 11. 04. 2024:

Rezervaci letenek můžete provést na oficiálních stránkách: www.aerlingus.com

AKTUÁLNÍ CENY LETENKY

Co vidět v Bostonu

  1. Freedom Trail: Procházka po historickém chodníku vás provede 16 významnými místy spojenými s americkou revolucí.
  2. Fenway Park: Legendární baseballový stadion, domovský stadion týmu Boston Red Sox. Pro basebalové nadšence skvělá příležitost k návštěva města.
  3. Museum of Fine Arts: Umělecké muzeum s bohatými sbírkami od starověku po současnost.
  4. Boston Common a Public Garden: Nejstarší veřejný park v USA (Boston Common) a vedlejší Public Garden s malebnými jezírky a zahradami.
  5. New England Aquarium: Zajímavé místo pro rodiny i jednotlivce, kde můžete obdivovat rozmanité druhy mořských živočichů.
  6. Harvard University: Prozkoumejte historický kampus a navštivte jedno z nejprestižnějších univerzitních měst světa, Cambridge.
  7. Isabella Stewart Gardner Museum: Nádherné umělecké muzeum vytvořené podle představ své zakladatelky, s fascinujícími expozicemi.
  8. Boston Tea Party Ships & Museum: Interaktivní muzeum připomínající klíčovou událost v historii americké revoluce.
  9. Quincy Market: Oblíbený trh s obchody a restauracemi, skvělé místo na nákupy a ochutnávku místních dobrot.
  10. USS Constitution Museum: Muzeum spojené s historickou válečnou lodí USS Constitution, která je jednou z nejstarších stále aktivních lodí na světě.

Užitečné odkazy

Nezapomeňte, že pro vstup do USA budete muset vyplnit před cestou formulář pro bezvízový vstup ESTA.

TIPCestovní pojištění do USA s limitem léčebných výloh až 500 milionů korun, úrazovým pojištěním až 1 milion korun, pojištěním odpovědnosti za škodu a storno pojištěním pro případ Covid-19 či jiných nečekaných událostí. Sjednáte online.

ZÍSKEJTE SLEVU 50 % na pojištění

Cestovatelka tělem i duší, milovnice hor a občasná spisovatelka. Vystudovala cestovní ruch a ekonomii. Pracuje v cestovní kanceláři a občas si přivydělává jako průvodce v zahraničí. Studium žurnalistiky jí minulo jen o vlásek, ale to jí nezastavilo v její cestě ke psaní. Začala se věnovat psaní o cestování, fejetonům a SEO textům. Ve volném čase hraje volejbal, jezdí na kole, sbírá vinyly a vymýšlí túry po kopcích.